SVAMPEDELLER
MAD / Lørdag - 4 Marts 2017     A+ | a-

Dejlige deller

80 gr. Valnødder
315 gr. Løg
850 gr. Blandede svampe (1 bk. hvide champignoner 250 gr., 1 bk. brune champignoner 250 gr., 1 bk. portobello)
1½ tsk. Timian
2 fed Hvidløg
2 æg
115 gr. Rasp
1½ dl. Fløde
1½ tsk. Salt
Friskkværnet peber
 

Sådan gør du:

Hak valnødderne groft. Rist dem gyldne på en pande. Hak løget fint. Hak svampene fint. Steg løgene i 2 spsk. olie ved høj varme i ca. 5 minutter. Tilsæt svampene og steg videre i ca. 10 minutter. Kom i en sigte så væden kan dryppe fra. Til til afkøling i ca. 15 minutter mens væden drypper fra. Kom løg- og svampemassen i en skål.
Bland timian, valnødder, presset hvidløg, æg, rasp, fløde, salt og peber sammen med løg- og svampemassen. Rør det til en sej fars. Lad den hvile i 15-20 minutter i køleskabet.
Form svampefarsen til deller.
Steg dem ved middelhøj varme i olie på en pande. Farsen er løs, så det er bedst at lave dellerne lidt små. Steg dellerne, til de er brune på begge sider og gennemstegt i midten.
Steg evt. færdig i ovnen ved 120 Co.
De er velegnet til at fryse.

Ingen kommentar postet...
Skriv en kommentar
* Gentag koden
Very catpcha image
* - Påkrævende felter
Ældste poster Hjem Nyeste poster
Top