MORS BEDSTE HYTTEOST BØF
MAD / Søndag - 17 Februar 2019     A+ | a-

Nemme lækre bøffer

4 æg
400 gram hytteost
1 stort løg
200 gram rasp
2 bouillonterning
2 spsk margarine (30 gram)
Sovsekulør
Salt og peber
Mælk/fløde hvis farsen er for fast

Opløs bouillonterninger i smeltet margarine. Hak og snit løg i fine tern.
Pisk æg til en jævn og skummende masse. Vend løg, hytteost og rasp i.
Tilsæt margarine med bouillonterninger og lidt sovsekulør til at give en brun kulør.
Lad farsen hvile i 20-30 minutter i køleskabet. Er farsen for fast kan der røres lidt mælk/fløde i for at gøre den mere saftig.
​Form bøfferne i med en ske i hånden. Gør dem rimelig flade når de steges på panden i  margarine, olie eller smør.

Serveres varme som bøf med diverse tilbehør. Eller lune eller kolde til frokostbordet.



 
Ingen kommentar postet...
Skriv en kommentar
* Gentag koden
Very catpcha image
* - Påkrævende felter
Ældste poster Hjem Nyeste poster
Top