ITALIENSKE RISBØF
MAD / Søndag - 19 Marts 2017     A+ | a-

Fint som burger

500 gr. Kolde kogte ris (ca. 200 gr. jasmin ris før de er kogt)
100 gr. Parmesanost
1 Fintrevet løg
3 Fed hvidløg
1 Æg
50 gr. Rasp
95 gr. Tomatpure
1spsk. Finthakker persille
1 tsk. Merian
Salt og peber
Olivenolie til stegning

Sådan gør du

Kog risene på forhånd.
Bland alle ingredienserne sammen og stil farsen på køl i 30 minutter.
Form bøfferne i hånden og vend dem i rasp inden de steges på panden.
Du kan også stege dem som frikadeller.
De er velegnet til at fryse.

OBS - Jasmin eller Basmati ris egner sig godt, da de er klæg og farsen bliver mere fast ved brug af dem.

1 Kommentar:
Henriette Holm
#1
Søndag - 19 Marts 2017 9:47
De er super lækre, tak for mad ????????
Skriv en kommentar
* Gentag koden
Very catpcha image
* - Påkrævende felter
Ældste poster Hjem Nyeste poster
Top