VEGANSK POSTEJ
MAD / Fredag - 10 Marts 2017     A+ | a-

Smørepålæg til brød og sandwich

Der er 6 varianter af smørepålæg fra levevis der kan købes i BILKA.

  • Tomat og Basilikum
  • Peberfrugt og Oliven
  • Krydderpostej
  • Bønnepostej
  • Kikærte
  • Solsikke og Oliven  

Brug dem som postej til brød med surt m.m.
Brug dem som postej til sandwich med salat, tomat og agurk evt. med lidt dressing.

De fungere bedst når de er ved stuetemperatur. De opbevares i køleskabet, men tages gerne ud ½ time før brug, så er de nemme at smøre på.




 



 

 

Min personlige mening

Tomat og Basilikum

Denne postej har den dejlig smag af tomat krydderet med basilikum.
Mind om en pesto med tomater.
Denne er god til en sandwichbolle med salat, agurk og chedder, emmentaler, frisk mozzarella eller alm. skæreost med eller uden pålæg.
 

Peberfrugt og Oliven

Denne postej har en dejlig krydderet smag af peberfrugt og oliven.
Minder om en pesto med peberfrugt.
Denne er god til en sandwichbolle med salat, agurk og cheddar, emmentaler, frisk mozzarella eller alm. skæreost med eller uden pålæg.

Krydderpostej

Denne postej har en god krydderet smag.
Den har en snert af røget smag (grill), hvilket jeg godt kan lide.
 

Bønnepostej

Denne postej har en god mild smag.
Den er speciel velegnet som smørrebrød med rødbeder eller agurk. Anvendes i stedet for leverpostej.
 

Kikærte

Mangler
 

Solsikke og Oliven

mangler
 

Ingen kommentar postet...
Skriv en kommentar
* Gentag koden
Very catpcha image
* - Påkrævende felter
Ældste poster Hjem Nyeste poster
Top