RIS KREBINETTER
MAD / Søndag - 12 Marts 2017     A+ | a-

Fungere også som frikadeller

500 gr. Kogte løse ris (ca. 200 gr. jasmin ris før de er kogt)
3 Æg
100 gr. Revet mild ost
100 gr. Rasp
1 dl. Fløde
½ tsk Revet muskatnød
Salt og peper
Smør til stegning

Sådan gør du:

Kog risene på forhånd.
Bland alle ingredienserne sammen og stil farsen på køl i 30 minutter.
Form krebinetterne i hånden og vend dem i rasp inden de steges på panden.
Du kan også stege dem som frikadeller, mindre en krebinetter.
Det anbefales at vende dem i rasp, pga. osten.
De er velegnet til at fryse.

Ingen kommentar postet...
Skriv en kommentar
* Gentag koden
Very catpcha image
* - Påkrævende felter
Ældste poster Hjem Nyeste poster
Top